Sidor

söndag 26 juni 2011

Firat

Nu är firandet slut för den här helgen. Vi har firat i dagarna tre, först midsommarafton och sedan två födelsedagar. Här i tidningen finns det lite att läsa om midsommarfirandet. Ett bildspel finns också.


Jag gav en bok i stället för blommor i present till min mamma. Den kan hon ha nöje av när hösten och vintern kommer igen.


Dagens födelsedagsfirare bjöd oss alla på en god middag på restaurang Seagram.

Vår son bjöd oss sedan på en båttur hem i det vackra vädret.3 kommentarer:

 1. Vad roligt att jag hittade hit! Så fin blogg du har.
  Jag såg ett finskt program någon kväll innan midsommar där dom visade hur ni firar på Åland. Så kul att ni håller traditionen igång med de färgglada sakerna. Här är det lite si och så med det, även om dom firar stort i Dalarna.
  Den boken har jag också. Var mycket fint man kan göra i den.
  Hoppas du har en bra kväll, och på återseende.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Idag ska jag ta mig till posten, har jag tänkt...
  Dendär boken som du gav till din mamma hade jag köpt åt min ena dotter till julklapp. Sen hittade jag den i biblioteket och har lånat den ett par gånger, massor med idéer och inspirerande saker finns i den.
  Härligt midsommarfirande ser du ut att ha haft!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Va fint med midsommarstång.. jag tycker det sku va roligt att fira midsommar på Åland en gång...kanske nångång i framtiden. Syrran o hennes man..o deras kompisar har cyklat flere år i rad på Åland o dess öar..så jag vet att de ha ätit på Seagrams...Boken har oxå jag..fick den av syrran..oj va mycke fint det är i den att virka..Ha en bra dag..

  SvaraRadera